ПРАВИЛА НА СЪСТЕЗАНИЕТО Първото най-важното изискване- всички да са искрени и честни в своите излияния тук, без лъжи, шмекерувания, хитрувания и т.н !!!
При опит да се подкупи съдията на лични, ще има наказание -
ГОЛЯМ КОРУМПИРАН ТЪРТЕЙ !!!
Състезател, който няма кантарче...не може да е състезател
В края на всеки ден състезателите трябва да докладват точка по точка, както следва:
1. Състезател- Име, дата, ден, и колко блока ще консумира (датата и деня са много важни, поради часовата разлика, за да не се обърква съдията) Заклевам се да кажа истината, цялата истина и само истината!
2. Хранения на ден - задължителни 5- сутрин, обед , следобед, вечер, и преди лягане - и в колко часа са консумирани - заслужих си
стриктна пчеличка . Или пропуснах хранене, поради липса на време, забравяне, разсейване, отнесеност, влюбване, изневяра, ситуация и т.н.- не спечелих никаква пчеличка
3. Изкушението победи- Изядох бонбона, вафла, кифли и т.н
, извън зоновите хранения- мисля,че халюцинирам, но виждам
огромен лаком търтей или удържах на пук на изкушенията, и си заслужих
инатеста пчеличка 4. Целия ден минал само на благоприятни храни - заслужих си
зелена пчеличка или в мен се блъсна
червен търтей 5. Всичките хранения за деня претеглени с кантарче- заслужих си
мерителна пчеличка. Или-домързя ме да тегля, не ми се занимаваше, и в мен се размаза-
мързелив търтей 6. Изпита вода- над литър и половина- почнах вече да се давя
, но си искам
водната пчеличка, или пчеличката отплава на някъде...
7. Споделено и прилежно написано меню за целия ден-
дайте си ми
пчеличката-поет 8. Днес тренирах
, гониха ме
, бягах, спъвах се, боксираха ме, копах, цепих дърва, потих се - всичко това в продължение на 30 мин- и си гепнах
спортната пчеличка.
9. Днес издържах една минута с великото упражнение
"ПЛАНК" , изпотих се, задъхах се, разтреперих се, но се задържах без да мръдна цяла една минута - е няма как да изтърва тази
планкована пчеличка.
Или....досвидя ми се да отделя една кратка минута от времето си, и си проспах шанса
За награда- да ми дойде акъла- празен кошер...
10. Успях да уловя цели 8 пчелички за този ден, само и само да взема наградата-
пчеличка-герой (при спечелени 8 пчелички за деня, автоматично получавате бонус 9 та пчеличка-герой за примерно поведение)
При уловени 5 последователни (една след друга) пчелички-герои, всеки ще получи допълнителна
ПЧЕЛА-ГИГАНТ . Всяка една пчела-гигант ще може да изяде по един търтей от вашата тъй срамна търтейна колекция
.
10. Според мен днес улових ...... еди си колко пчелички, и един или два търтея по погрешка
За точките които са в червено-
внимание - опасност от търтей. Всички други точки-или си улавяте пчеличка, или ви е избягала. В най добрия случай можете да свършите деня с 9 уловени пчелички. В най-лошия случай с 3 търтея + пчелички, ако има такива.
Уточнения и изключения:1. Меда, само ако се взима по здравословни причини, няма да се брои за търтей, но всеки състезател е длъжен да уведоми съдията в началото на състезанието!
2. Овесените трици, инстантните/преработени ядки- няма да се наказват с търтей, тъй като не всеки може да си набави истински пълнозърнест овес от БГ пазар.
3. Брашното, ако се налага да се използва за приготвяне на ястия (в рецепта), няма да се наказва с търтей
4. Всякакъв вид хляб е с
червен цвят!
5. Хлябът "Бонус"-една филийка се брои за 1 БВ
също в червен цвят6. Всички състезатели да се придържат към
Таблицата в сайта, за да няма недоразумения с различни грамажи за даден продукт.
това е..сега чакаме да се съберат състезатели и казваме СТАААРТ