Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Katerinka написа:Гого здрасти! Днес ми дойде една пратка от херба, бях си поръчала една подправка , и шишенцето беше се отворило, имаш ли представа каква е процедурата?
Между другото, дойде ми пратка с 6 шишенца рибени масълца, от фармацевтичното, по пощата сега чакам пратка с 8 много съм нагла ама ако дойде по пощата, ще ми излезе по 9,5 за шишенце
Kaloian_Tz написа:Гого,
Втори въпрос бременните жени колко рибено масло и колко маки бери трябва да пият?
Калоян.
OMEGA Rx Zone:
ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПЛАН ЗА БРЕМЕННОСТ И КЪРМЕНЕ
1. Преди да започнете хранителната ми програма, си направете кръвен скрининг за холестерол на гладно и определете съотношението на триглицеридите (TG) към липопротеините с висока плътност (HDL).
2. Ако съотношението TG/HDL е по-малко от 2, добавете към диетата си 2,5 g дълговерижни омега-3 мастни киселини на ден. Ако TG/HDL е повече от 2, добавете диетата си с 5 g дълговерижни омега-3 мастни киселини на ден за тридесет дни и след това намалете дозата на 2,5 g на ден.
3. Поддържайте контрол на инсулина като следвате моите хранителни препоръки (баланс на протеини, въглехидрати и мазнини), които очертах в глава 7.
4. Приспособете плана за бременност като си увеличите порциите на всяко хранене или закуска или като добавите две допълнителни закуски на ден. Трябва да приемате 300 допълнителни калории на ден в сравнение с онези, които нормалната жена трябва да яде по моята хранителна програма.
5. Ако имате история на безплодие или проблеми свързани с бременността, започнете да използвате 5 g дълговерижни омега-3 мастни киселини на ден.
6. Проверявайте съотношението TG/HDL всеки шест месеца. Целта ви е да се опитвате да го поддържате между 1 и 2.
Забележка: Следвайте тези препоръки за добавяне на дълговерижни омега-3 мастни киселини само ако използвате фармацевтичен клас рибено масло.
Прочетох в Средиземноморска Зона, че Сиърс препоръчва да се приема и maqui berry.
Кое maqui berry от iherb ще ми препоръчаш?
Втори въпрос бременните жени колко рибено масло и колко маки бери трябва да пият?
Калоян.
още един страничен въпрос:
Поръчваш ли си от iherb глюкозамин или колаген за ставите?
И ако си поръчваш, кои?
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 0 госта