от Gazilot » Сря Мар 09, 2016 8:55 am
Аз си мисля, че човека се колебае в правотата на Зоната, защото е недоверчиев, както сам казва по-горе. И тонът му е благ, не нахален, каквито преди са били други критици.
Владов, само за сведение, издалият критиката към Сиърс, е една от най-компрометираната институция в Америка, наред с FDA. Там лобизмът е създаден, там се доусъвершенства понятието като такова, там се обслужват интереси от непростосмъртно ниво. Погледни го от бизнес гледна точка, Бари бърка водите на много хора с неговата Зона, и то почти фор фрий (е, продава блокчета и т.н., ама и той "гащи вързва"). И да, може и да има нечточности в Зоната, но тя направи неща с мен и мои познати, които само определени, броящи се на пръсти неща могат да направят. И да, почти съм фанатично-френетично настроен в полза на Зоната, защото от 3 години съм в нея, и мога да кажа от опит, че няма по-променящо психиката и мирогледа, тялото и ума състояние. Да, точно - Зоната е състояние, не диета. И си прав да се съмняваш, това си е твое исконно право, но повярвай ми, колкото по-рано се довериш и отвориш съзнание чакри и други модерни части от тялото си за Зоната, толкова по-скоро ще разбереш, че си на прав път. Аз бях с единият крак в гроба и Зоната ми помогна отново да имам три крака. И никой не ми подмени кръвните периодични тестове, никой не ми пускаше щипка кокаин в храната, че да перперкам като влюбена ученичка след нея, никой не ваяше тялото ми, така, както го направи Зоната. Това е личен опит, а не теория. Просто някъде бъркаш, и виждам, че си интелигентен човек - гледай Evolve your brain, на др. Диспенза, сфера далеч от Зоната, но там се обяснява как недоверието/съмнението и въобще стереотипа, от който не можем да се откъснем влияе на положителната промяна и как сами се борим докрай с доброто, което може да ни се случи.
И като последен пример, въпреки, че този пост е писан 3 минути след като станах от сън, съм удивен на позитивизма и спокойния си тон, нещо което преди Зоната би било точно обратното. Факт. Мой. Личен.
Газилот,
член на политбюро на СОЗ