Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Маня написа:Браво за старанието за вида на закуската - уважавам много домакини, които се старат да придата и вид на храната. Аз не бих си губила времето заради едната плюсница, пък била тя и зонова да й придавам гурме вид.
За блат трябва да се експериментира. Но мисля, че поне 1 белтък трябва да има (било към нахутено брашно или към овесени трици), който може и да не се пресмята чак толкова. Да се забърка с малко повече вода, така че лесно и равномерно да се разлее в правоъгълна форма и се пече внимателно да не пресъхне прекалено много, за да може да се нареже и увие на ролце.
Petja написа:Закуската за утре :
.:
Ееееех, каква комбина можем да бъдем, какъв ресторант можем да въртим зонкитеее, красоти жалко че в момента в България е толкова трудно, едно зоново магазинче е в мечтите ми
Petja написа:оризово олио 1 ч,л,
Total Fat -100g
Saturated Fat -19.7g
Monounsaturated Fat - 39.3g
Polyunsaturated Fat - 35.0g
Total trans fatty acids~
Total trans-monoenoic fatty acids~
Total trans-polyenoic fatty acids~
Total Omega-3 fatty acids - 1600mg
Total Omega-6 fatty acids - 33402mg
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта