Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Маня написа:На българския пазар не можеш да намериш подходящо рибено масло. Или е прекалено скъпо в сравнение с поръчката (включително транспортните разходи) направена през iHerb.
Маня написа:Когато поръчаш да кажем 4 опаковки от Madre Labs, Omega 800, 1000 mg, поръчката идва по пощата, без митнически сборове (ако ползваш обикновения им транспорт, а не DHL или UPS) в рамките на 10-20 дни (зависи от сезона ) и си я получаваш като малко колетче от пощата.
sotir написа:Маня написа:Когато поръчаш да кажем 4 опаковки от Madre Labs, Omega 800, 1000 mg, поръчката идва по пощата, без митнически сборове (ако ползваш обикновения им транспорт, а не DHL или UPS) в рамките на 10-20 дни (зависи от сезона ) и си я получаваш като малко колетче от пощата.
Е точно това бях поръчал през ДиЕйчЕл и го пратиха на митница.
По колко на ден може да се пие от него?
loveandlove написа:спрях се на now foods, защото забелязах, че това е масово препоръчвано тук. щеше ми се да са български сайтове или магазини, не че чуждите не са решение! някакви препоръки към бг сайтове или магазини, също и кои масла стават, де. някой забелязал ли е самото рибено масло дали в обивката (става дума за капсулата) си съдържа желатин?
loveandlove написа:спрях се на now foods, защото забелязах, че това е масово препоръчвано тук. щеше ми се да са български сайтове или магазини, не че чуждите не са решение! някакви препоръки към бг сайтове или магазини, също и кои масла стават, де. някой забелязал ли е самото рибено масло дали в обивката (става дума за капсулата) си съдържа желатин?
Маня написа:loveandlove написа:спрях се на now foods, защото забелязах, че това е масово препоръчвано тук. щеше ми се да са български сайтове или магазини, не че чуждите не са решение! някакви препоръки към бг сайтове или магазини, също и кои масла стават, де. някой забелязал ли е самото рибено масло дали в обивката (става дума за капсулата) си съдържа желатин?
Капсулите на рибените масла обикновено са са желатинови. Капсулите на Madre Labs, Omega 800, 1000 mg, 30 Fish Gelatin Softgels са от рибен желатин.
За съжаление на българаския пазар не се предлагат рибени масла, които поне отчасти да се приближават до препоръките на Бари Сиърс, а и както Гого ти е писал - от iHerb, дори с транспортните разходи и евентуални митнически такси излизат по-евтино отколкото от български магазин или сайт.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта