Права си Маня, но аз ресептите с гхи ги правя рядко, но понякога без хич мазнинка става отврат, нищо не е задължаващо в една рецепта, освен при правенето на сладкиши, ползвам си блога да си записвам там рецептите, за да си ги намирам по лесно, и да ги споделя с моите приятелки по лесно, а тук давам линк щото ме мързи да пиша двапъти, и защото когато чета твоя рецепта веднага се сещам какво подобно на мой вкус мога да направя,
![laughm :lol:](./images/smilies/laughm.gif)
, но е трудно да преровя целия ти дневник
![laughm :lol:](./images/smilies/laughm.gif)
но ще го направя малко по малко.
Доста се чудех каква мазнинка да ползвам за готвене когато се наложи, знам за зехтина че не търпи термична обработка, също и ядките и ядковото масло, а някъде тук срещнах коментар, че от центъра на Бари са казали, че гхи е добър вариант за готвене.затова и ползвам него. А който иска да е по стриктен да не го ползва. Това е като яйцата, червени са, ама много хора ги ядат, щото финансите са ограничени
Поправяй ме смело, стига да имаш време да ми четеш смешните рецепти
Едната печатка я оправих, сега отивам да оправя другата.
А, сетих се за лимоните
![laugh4 :laugh4:](./images/smilies/main/2tooth.gif)
някой път , като си в метро, си вдигни главата на горе, над лимоните трябва да има табелка с какво са обработвани, поне миналата година имаше, запомних само една съставка от дългия списък, и тя беше вакса
![laugh1 :laugh1:](./images/smilies/Laugh-1.gif)