Боже, Кате, заболя ме корема от смях! Ето на това му се казва дар слово. Букет от изключително точни попадения, за описание на пустата човешка лакомия! Да ти е сладко! Явно се чустваш, както се казва:"Като дете в сладкарски магазин!". Пък после пак в Зоната ли, в Зорната ли, все някъде ще се срещнем! Айде чао!
Katerinka написа:Да се похваля и аз с мойто много качествено излизане от зоната посетих фабриката на най скъпия брюкселски шоколад Ню Хаус
Леле този шоколад е божествен, още го помня
Скрит текст:
Само да отбележа, че бяхме в Брюксел миналата година и снимките са оттогава. В момента все още не ям шоколад и производните му - вече 4 месеца и половина
Установих, че Брюксел е рай за зонуващи супермаркетите им са пълни със плодове и зеленчуци , пресни подпрсвки, повечето не съм ги виждала , а със сравнение с асортимента на селоо...... За вечеря си направих брюкселско зеле и свежа микс салата
"Има само едно кътче от вселената, което със сигурност можете да подобрите - себе си"
А сега да се оплачаааа 4 кила нагоре от Брюксел За моя радост, ги свалям много бързо, вече са с едно надолу. Надявам се да е задържана вода, от многото инсулин, произведен вследствие неконтролируема лакомия, получена от свръх претоварване на сетивните органи във шоколадовата фабрика
"Има само едно кътче от вселената, което със сигурност можете да подобрите - себе си"
Вече е сезона на печената тиква, а аз съм й голям фен Днес имах останала тиква от предния ден и ето какво направих: Тиква, извара, сусамов тахан, всичко по 1 блок, няколко капки стевия, и здраво намачкване с вилицата Стана супер Едва ли аз първа съм се сетила, ама реших да го напиша за някой по нов и от мен
"Има само едно кътче от вселената, което със сигурност можете да подобрите - себе си"
Супер си е - а ако му добавиш малко полезни подправки като канела, джинджифил, карамфил и индийско орехче, ще оформиш и добавка на полифеноли. А и вкусът ще е още по-по-по... поне аз така практикувам. Понякога таханът заменям с млени бадеми или орехи. А за да запазя повече от полезните вещества в тиквата - просто я варя на пара. Така ми остава и по-сочна. А и е готова по-бързо и с икономия на ток .
Това е още по-добре, защото е 1 хапче на ден ( няма да ти казвам колко е голямо за преглъщане ). И тези ползвах известно време във версията за 50+. Но аз не прекалявам с тях. Пия по 2-3 пъти в седмицата. Достатъчно приемам в естествен вид. Това да не е без хич през есенно-зимно-пролетния период, когато свежите витамини леко понамаляват.