Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
negat1ve написа:Привет!
- заглеждам от извесно време една свинска пастърма в Лидл точно до пуешкото филе, дали е подходяща за зоната? В смисъл колбас ли се водят купешките пастърми и като какво се причисляват в таблицата? Иначе данните и са:
Мазнини - 7,7 гр. (от които 3,2 гр. наситени)
Въглехидрати - 0,3 гр.
Белтъци - 41,5 гр.
Сол - 3,4 гр.
negat1ve написа:Разбирам, мерси.
Още една питанка - Джиев предлагат чиста пилешка кайма, според продавачките от червено месо без кожа. Дали може да се ползва за "ПИЛЕШКО МЕСО (тъмно,без кожа) - 28 гр." за 1 БП? В смисъл в таблицата е при приемливите избори, предполагам става ако не се прекалява?
negat1ve написа:Привет,
Трябва ми подсказка за бранд кашкавал и евентуално къде може да се намери в София. Искам да пробвам зонова пица:
http://www.vzonata.com/zonova-pica/
но не мога да открия кашкавал отговарящ на условията на Зоната. Тези който изобщо имат съдържание на етикета ги дават с количества мазнини по-високи или равни на белтачините.
Поздрави,
Katerinka написа:Маня а каква е връзката на рибеното масло и овеса, в смисъл кога се консумира повече. Аз не мога да се ориентирам нещо с тоя овес, кажи сега колко блока общо на седмица мога да хапвам, и колко да хапва баща ми
Манци написа:Имам въпрос ,колко грама е един блок целина глава ,по мой сметки -120 гр..но дали е така ?
Маня написа:За пицата от Лидл можеш да си купиш моцарела лайт.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта