Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Katerinka написа:Ехааа , Маня пак ми даде нова идея
И да питам нещо как разбираш по етикет, че фибрите са извадени от въглехидратите или не са
Че си купих бобец консерва от метровската примоция и като тръгнах да смятам колко е блока , извадих от въглехидратите фибрите, и ми се получи 250 гр за блок, което не ми се стори реално, изчислих го без да вадя фибрите и така го ядох
NikoLinia написа:Добро утро!
Откриха Европа америанците.
Аз пробвах и оцених по достойнство и предложението на jivas, който беше дал рецепта за печен патладжан с йогурт/извара и чесън. Аз му добавих магданоз, лимон и маслини и много ми хареса!
Имам си и моя рецепта с йогурт/извара, печена червена чушка, настъргано сварено яйце+чесън, магдноз и смлян сусам.
А пък индийците колко рецепти имат на основата на киселото мляко, просто нямам думи!
NikoLinia написа:Без самобичуване, Маня!
Щом човек реши да се отдаде на изкушението, поне да му се наслади от душа! Иначе просто "похабява" хубавото грехопадение!
Маня написа: Е, не ми се случва често да кръшкам от Зоната, но си признавам без бой. И после не ми е гот - поне до следващото зоново меню. Защото обикновено чийта при мен е само за едно хранене през деня. Но и аз съм грешник, нали съм пусто човек, а не робот.
Не ги броиш. Всички зелефоци - спанак, рукола, магданоз, копър, мента и за каквито зелени свежи подправки се сетиш - не се броят.Манци написа:И още нещо.....когато слагам по една шепа спанак или рукола как да ги броя и въобще да ги броя ли ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта