от Valeria33 » Сря Авг 19, 2015 10:17 pm
Здравейте! Аз от много четене и експерименти май се чалнах. Чета от м.април, зонувам от 29 юли.Стремя се да не излизам от зелената част на таблицата, не че не загубих пак листа. От млада възраст имам тежък целулит, но тогава лекарите не ни глезеха с такива проблеми.Пиша го защото до 14 август имам свалени около 4,50кг, но обиколката на пищния ми ханш почти не е мръднала, както и талията.Обяснявам си го изхвърлена вода и доколкото разбрах от разни обяснения в целулита има вода доста.Май сбърках. Не ми се пише в момента. Харесвам това което ям -извара, кисело мляко, пилешко, риба/тая вечер я ударих на око и май протеините са ми в повече/.Вчера установих,че съм задържала, а може би съм качила 0,5 кг, обяснявам си го с приспивателните заради които ставам в различно време-в отпуск съм.И имам извънаредна работа тези дни и режима като часове отиде на кино. Иначе не ям сладко,а умирам за плодове, купих си телешка саздърма два пъти и реших че е 112г за 3 блока. Обичам страшно тестяно, и май прекалявам с филийките, в смисъл по една от27-28г дори по 3 пъти дневно. Болната ми тема е кафето, не пия, не пуша, че и по мъже не ходя-поостарях.Едно кафе ми остана -по 3-4 чаши на ден без млека, сметани и захар, само сутрин с половин ч.л.мед, че пуста тоалетна!Чашите ми са по 150г поне. И другото -покрай Джон Гейбриъл пия от 2008 година пробиотици, омега-3 и храносмилателни ензими/ тогава се чувствах превъзходно, но проблеми в моя живот ми промениха за много дълго време финансите/. Никъде не четох за тях, някъде писах по този повод, ама не си спомням къде. Засега въпросите са -вредно ли е за зоната толкова кафе/ще умра, ако е.../и влияят ли храносмилателните ензими в отрицателна насока. Имам и други въпроси, но не сега.