Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
elinka_at написа:Благодаря много, може ли линк на твоя протеин?
loveandlove написа:Здравейте! Бихте ли споделили протеини, които стават за вегани? Какво е мнението на Сиърс, относно веганите? Объркващо е малко, тъй като нахут, боб, леща, грах един път се водят въглехидрати, според сиърс, а според веганите протеини. Има ли вгани, които да са в зоната? Благодаря
loveandlove написа:питам, тъй като никъде не срещнах в прочетеното до момента нещо от или за вегани. имаше единствен коментар, относно протеините, но нищо подробно. единствено соята ли се признава като протеин? както знаем, почти няма соя, която да е различна от гмо. темпе и сайтан се продават на няколко места.
Маня написа:loveandlove написа:питам, тъй като никъде не срещнах в прочетеното до момента нещо от или за вегани. имаше единствен коментар, относно протеините, но нищо подробно. единствено соята ли се признава като протеин? както знаем, почти няма соя, която да е различна от гмо. темпе и сайтан се продават на няколко места.
Веганите са особени хора поне според мен. Има една мъдрост "Прекален светец и Богу не е драг". А те са нещо подобно. Всяка крайност поне на мен ми е чужда. Независимо дали е в хранене, религия, работа... Но всеки сам избира пътя си... Може би и затова няма вегани тук... Аз мога да нарека себе си полувегетарианка, защото определено не обичам месо и то присъства много ограничено в менюто ми. Просто за известно разнообразине. Не повече от две хранения на седмица. Сготвеното пилешко или телешка кайма от бон филе се замразява, защото опаковка от около 1/2 килограм е невъзможно да бъде изядена с честотата, с която аз ползвам месо. Рибата също не е често в менюто ми. Обикновено си купувам готова печена за едно хранене. Почти не ползвам соеви продукти, освен понякога соева кайма, с която ми е най-лесно да си съчиня някакво хапване. Моите протеини са основно белтъци и млечни нискомаслени продукти и суроватъчен проетин. Но това е моя избор. Не мога да разбера нито веганите, нито хората, които не сядат на масата без мръвка.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта