Охххх,добре,че има толкова отзивчиви като теб тук-да ме поправят и помагат,което оценявам и ти благодаря!
все още не мога да се ориентирам кое къде да пиша,извинявам се!
Много често като посегна към Зоната и си мисля,че ако бях в СФ щеше да ми е много лесно друг да ми готви-нали вече имате ресторант там!:) Но ще се опитам да свикна и аз сама да се справям,важното е да си каля волята-да съм стриктна и да не се поддавам на изкушения. Ами то аз по на Папазова книгата преди време си определях блоковете и излязоха 8 Блока.
Иначе каквото има в хладилника за другите гледам и аз да се вместя,иначе не знам как ще готвя и за тях и за мен,тук съм разг;еждала менютата,но ми са много еднообразни и струват безвкусни(извинявам се,не искам да обидя никого,зная колко труд са положили да ги напишат,просто аз съм свикнала много пикантни и вкусни храни да готвя за семейството
)
Може би трябва да започна вечер да си приготвям всичко за другия ден,защото иначе като се сетя-като огладнея-тогава започвам да мисля какво да ям и затова и се изкушавам от всичко).
Да,разбирам,че всичко е на доброволни начала и съм благодарна на всеки,който откликне!
Потърсих това Алое Вера-гел,което толкова хвалят(и аз се впечатлих,много добро ми изглежда),ето линка,но не съм сигурна,че съм разбрала много с моя английски:
http://www.iherb.com/Real-Aloe-Inc-Aloe ... 0-ml/29035