Махонче, към твоята стевия се насочих, има ли остатъчен горчив вкус и по колко слагаш? Мисля да си взема Стевия Лукс за сладкиши. Виждам че е на пакетчета. То верно, че ще е на принципа проба-грешка, но тъй като я ползваш да ме ориентираш за количеството, което слагаш на мъфини да речем. Аз доста често бъркам мъфини и разни сладки бърканици и запеканки. Крем карамела го усвоих до съвършенство и на гостите си като кажа, че е Зонов се впечатляват. Закуската ми почти винаги е извара, плодове, тахан, мента и канела. И там слагам Стевия. Мааалко но я има.
Между другото да се похваля- килограмите вървят надолу макар и бавно-55.2 в момента. В началото на дневника си писах, че на 54 кг ще съм доволна. Е, близо са и вече си мечтая за едни 48-50кг
Много добре се чувствам. За мен Зоната освен всичко друго е и удоволствие от приготвяне на храната. От 10 дни и мъжа ми е в Зоната, което много ме радва. Не можах напълно да откажа червените храни, най-вече овесени трици, лъжичка мед, някое друго цяло яйце, но не е всеки ден. Наистина нямам желание за сладко под формата на сладоледи торти, но пък си бъркам зонови сладкиши. Което ме навежда на мисълта, че все пак желание за сладко има. Но аз винаги съм била такава.