от petia » Сря Юни 03, 2015 3:24 pm
Пиех рибено масло до месец декември.Предстоеше ми да си поръчам когато се случиха някой неща...Няколко дни преди Коледа загубих баба си.Започна се пътувания,ходене на приноси, същевременно тичах и по доктори.Заради проблеми със стомаха когато пътувам не мога да се храня и се започна чист глад.Гладувах , а вечер си хапвах вече зоново. Това в продължение на два месеца и половина.През това време получих болки в краката заради заболяването което имах помислих че е някоя тромбоза, от страх не отидох на лекар.Оказа се , че съм си преуморила краката от стоене и ходене.Правих изследвания за Бехтерев , а те са скъпички и се оказа че имам на едната става......но се оказа че не могат да ме лекуват защото заболяването на кръвта ми е доброкачествено за момента. Тук вече изпаднах в паника защото за първи път разбрах че е онкологично. Ако ми лекуват ставите от лекарствата може да получа срив на имунната система и въобще не се знае как ще реагира организмът ми и останахме да лекуваме само хематологичното заболявание. През това време съм се хранила зоново, но не приемах рибено масло...някак не ми беше до него в момента. Въпреки че не го пия резултатите на кръвта са ми добри, но при мен все има едно но ми увеличиха дозата на лекарството което пия за кръвта. Този месец ще правя контролните за кръвта изследвания с новата доза и исках да е без рибено масло да видя резултата какъв ще е само с хранене в Зоната. При мен има риск малко с това рибено масло.Нека видим първо как ще без него и след това постепенно ще го започна и постепенно ще го увеличавам.Исках да ти кажа в паниката която ме беше обзела не поръчах рибеното масло и тогава реших да изчакам и този месец да видя само с хранене в Зоната какви резултати ще имам и като започна рибеното масло.Извинявам се стана доста дълго и исках да се знае защо. За 10 месеца в Зоната говоря за последните изследвания месец март всичките ми показатели са в норма, което е чудесно.