Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tanita68 написа:dorinka написа:Ходих днес в Пени да видя,но там нямаше,само някакво прясно сирене с мазнини 4,6 % и не посмях да си взема.
В Пени е на Campus котиджа и там по-нискомасления е с по-тъмната опаковка за разлика от лидъл. Проблема е, че не винаги го има.Маня написа:Цедено кисело мляко Олимпус 0% е напълно обезмаслено мляко, богато на протеин и бедно на въглехидрати и по етикет излиза, че може спокойно да се ползва като протеин и 1 БП е 82 г. (за въглехидрати числото е 225 г, съответно за мазнини 15000 г за 1 блок от съответните, а винаги избираме най-малкото число).
Маня, не е ли прекалено голямо пренебрегването на въглехидратите в това мляко? Все пак на 82гр се пада и около 1/3 БВ от млякото. А ако вземеш 2БП вече имаш 2/3БВ. Аз бих го вземала под внимание, все пак не е незначително количество. И аз тука си имам подобно мляко, даже при мен на 1БП отговаря 1/4БВ и си го вземам под внимание.
Katerinka написа:Хора препоръчайте ми моля някаква извара.
На етикета на моята пише 20гр на сто гр, а аз чак сега се сетих да погледна етикета , и наместо по 35 гр по етикет, ние си хапвахме по 56 гр според таблицата
NikoLinia написа:Аз правих тези експерименти и ги вземах предвид въглехидратите от Олимпуса. За 2 блока трябваше да добавя 1,3 БВ и огладнявах по-рано. Като възстанових схемата, т.е като го приемам Олимпуса за протеин и добавям за 1 БП 1 БВ всичко си дойде на мястото.
Katerinka написа:Петя поздравления и от мен за страхотния резултат!!!
Но ми се струва че завсеки случай трябва де се консултираш с лекара си. И аз предполагам че е от мц , но един преглед никога не е излишен.
Katerinka написа:Петя при приближени граници моята лекарка ми беше казала да пия два упсарина. Преди давах на баща ми , и му действаха добре, ама не знам при мц как се отразява
Мерси за пожеланията !!! Успех и на теб !!!
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта