Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
mahona написа:...Дори, чудесно и разнообразно се храниш само не разбирам защо са тия половинки на блоковете ти .Моя съвет е да ги заформиш на цели блокове.Мисля ,че здравословните ти проблеми ще се решат по лесно с този начин на хранене,но не очаквай чудеса в кратък срок...Зоната изисква време,търпение и постоянство.Много се радвам ,че се престрашихте да пишете и смятам ,че споделяйки храната и състоянието си тук ще намерите правилни съвети и отговори на въпросите си ,както и подкрепа от зонуващите.Аз лично никога не бих се справила без този форум и опита на хората тук!
eli70 написа:Мерси, Маня, не съм обърнала внимание ,че 0% кисело мляко е само БП.
Това много ще ми улесни живота за някои закусчици, веднага се сещам за шоколадова - цедено мляко+какао+тахан/бадеми, стевия.
Днес се сдобих със сусамов тахан и сега се чудя къде да го намествам.
Маня написа:Натурален от небелен сусам на фирма Тръндеви - за мен най-добрия от всички тествани.
Много вкусен, но мноооого скъп. По-добре лешничетаKaterinka написа:Така е , и аз от него купувам , а няколко дни преди до почна зоната си купих фъстъчен тахан от фирмата на брат му на Тръндев .
В Лидл не се предлага. Аз лично го купувам от Метро. Знам, че и в Кауфланд го предлагат и в някои Билли.Katerinka написа:Олимпуса в Лидъл ли го продават?
dorinka написа:Ходих днес в Пени да видя,но там нямаше,само някакво прясно сирене с мазнини 4,6 % и не посмях да си взема.
Маня написа:Цедено кисело мляко Олимпус 0% е напълно обезмаслено мляко, богато на протеин и бедно на въглехидрати и по етикет излиза, че може спокойно да се ползва като протеин и 1 БП е 82 г. (за въглехидрати числото е 225 г, съответно за мазнини 15000 г за 1 блок от съответните, а винаги избираме най-малкото число).
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта