Абсолютно нова съм тук, но реших, че ако пиша по-лесно ще ми се изясни всичко!
Малко инфо за мен- на 37г., висока 175 см., 80 кг. в момента, цел 68 кг. През 04.2010г. един пролетен ден се премерих и бях 112кг.!!! Реших, че това ще е началото на отслабването ми и започнах- Дюкан /свалени 20кг/, 90 ДД /свалени 17 кг./, китайски капсули Лида /нищо свалено, само адско главоболие/, фитнес, пластири за отслабване, Румяна Илиева- домашен режим на тренировки и хранене, Христиана Парова- фитнес хранене и тренировки, Златно чудо, Системата -60, всички видове билкови и небилкови хапчета за отслабване от аптеката, със сигурност и нещо забравям вече.......така до днес!
В този период свалих заветните 42 кг. и станах безкрайно критична към себе си и към това какво ям, но не мога да кажа, че се храня разумно- има периоди на абсолютен глад и такива на изяждане на ОГРОМНИ количества храна- в частност сладко...съответно и колебания в килограмите! Тренирам фитнес - 4 дни седмично силово и 2- само кардио. И не на последно място- имам вродена анемия, с която съм свикнала- стигала съм до ниво на хемоглобина- 77, което е адски ниско, сега като усетя, че се влошавам и пия хапчета, после ги спирам и така......това също има отношение към балансираното хранене- може би с негова помощ ще успея да излекувам и нея.
Само в Зоната не съм била, но и това поправям от днес. Чета от известно време всичко за Зоната, имам свалена и книгата на Сиърс, но честно да ви призная- объркана съм....
Даже си купих и везна, изчислих си блоковете- 11, изчислих водата- 2,65 л., ииииии......все нещо ме плаши това мерене и тези блокове! Имам 100000000 въпроси- каква извара, какво сирене, рибеното масло- задължително ли е, може ли да се купи и от България или само от iHerb, запека, и други и други........
Надявам се с ваша помощ /изчела съм доста дневници вече/ да вляза успешно в Зоната и да стигна заветното тегло без сривове- емоционални и без люшкане- качване, сваляне, качване и т.н., без неконтролируемия вълчи глад за сладко и да се чувствам енергична и щастлива.
Приемам всякакви съвети от всички вас!