Italiano написа:А, бе, как за килограм?!
Да не би кофичка да имаш предвид?
На някои места продават и насипна, ама тя е от по-маслената.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:А, бе, как за килограм?!
Да не би кофичка да имаш предвид?
Маня написа:Italiano написа:По-хубав, нали?
Да.
venci68 написа:Днес минах през Лидъл, има промоция на нахут - 1,79, в буркан от 540 грама, отцеден остава 400 грама. Взех си и котидж за 1,69
Tonkata написа:Напълно сте прави. Оказа се, че този продукт е бледо подобие на извара, или поне на тази която аз ям.
Вече съжалявам, че подведох толкова много хора.
Sorry !
Lancer написа:Tonkata написа:Напълно сте прави. Оказа се, че този продукт е бледо подобие на извара, или поне на тази която аз ям.
Вече съжалявам, че подведох толкова много хора.
Sorry !
От коя ядеш и откъде? Аз доста време отделих на насипната и май е време да се замисля за нещо по-качествено.
като вкус не ме бърка я меля и цял живот, стига да не гладувам, мога да я ям вечно. Че светът е пълен с гладуващи дебелаци, а тук говорим за съвсем друго
Маня написа:Като картинка е същия като моя, но дали това е съдържанието. Да не е "втора ръка"? Защо гаранцията е само 12 месеца? Това ме усъмни. Моята е 2 години.
Tonkata написа:...За съжаление тази извара не може да са намери в големите вериги, а май извън София я има на много малко места. Ако решиш можеш да потърсиш в магазините "Сирене и вино за приятели" - мисля че и във Варна имат обекти.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта