Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
pipilota написа:... и ти нищо не каза за трабанта и мерцедеса !
pipilota написа:...все едно да имаш мерцедес и трабант ... и двете вършат една и съща работа....
pipilota написа:...най малкото- понятието "Жива" вода се обезсмисля, ако е същото като минералната. ....
pipilota написа:...не съм ровила из книгите и нета...Не ми остава време за четене в този период от живота ми ) ...
pipilota написа:Тая първата е много скъпа..нереална цена.махай я. Втората е ок, обаче не знам доколко се сериозен дистрибутора, т.е след време как ще се снабдяваш с филтрите. Нашата машина преди години я купихме 1500$ с много търсене, сега има промоции ако купиш 3 ги взимаш за по 500$ което си е находка. Един приятел купи така 3 за себе си и за роднините му, и е супер доволен. Трябва да разпитам малко каква марка беше, да ли има доставки до българия и т.н. Но определено цените вървят от 800 до 1800 $
На този сайт може да е вярва. Аз от тук си купувам филтрите.
Въпроса е да им пишеш и да питаш как става с доствката до БГ. Тази машинка не е лоша. Те всъщност всики са ок, просто са с различни екстри.
newwoman777 написа:Всъщност,за да си премерим нашата киселинност,такива -за урина ли ни трябват или за слюнка и те откъде се намират?
И да споделя- намерих в I-Herb някаква специална сода,с която межеш да си алкалирираш водата и която е без глутени и без алуминии и която тук в БГ струва 30.00лв същата опаковка:
http://www.iherb.com/Bob-s-Red-Mill-Bak ... 453-g/9585
Ползвал ли я е някой?
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта