Такаааа... Вече и кантара разбра, че няма майтап с тия занимания. Без да гладувам и без да се перча кой знае колко, че съм в зоната, къде в нея, къде не, но резултат има. Като почнах /на 19.02.2015, натъжен от съдбата на Левски/ бях около 118 кг, сега съм под 112, което е небивал успех за мен . Храня 3-3-1-3-1, общо 11 блока. Не мисля, че физическата активност, която проявявам в момента е баш спортуване, по скоро нормален начин на живот за един човек, с около 1.30 часа вървене и да речем, малко физически упражнения си заслужават покачване на блоковете, поне засега.
Каза ми съфорумец, че ще започна да топя от мускулната маса, ако се движа без покачване и на блоковете, но имам толкова много килограми и мускулна маса, че няма как да мина без сваляне на кила и от мускулната маса. Която за бивш състезател от циклични спортове, какъвто е гребането, си я бива. Всеки се има за специален, но мисля,че съм доста различен от типичния 118 килограмов човек и съм малко скептичен към показателите, които според таблица и калкулатор отчитат мазнините, не съм много мазен.
Малко по-малко виждам, че събличам "ватенката" от сланина, с която бях покрил 15 години изгражданата си за борба в тежки състезания физика, може би за 2 месеца ще махна и дебелата фанела, с която съм в момента и чак тогава ще се разспортувам, за... и аз не знам за какво.
Поддържам с годините някакъв тонус и приличен външен вид, но определено не искам да тежа толкова много, на каквото стъпя се троши
без да съм спринтьор съм бягал 11.2 на 100 м, което не става без крака, в момента са ми яки като на динозавър, е, не се чете всяка фибра на мускула, но и не са кой знае колко мазни.
Добре е,ч е свалям, без да гладувам, ще видя къде ще се спра. То в тая държава не тежиш ли поне 90 кг, ще те бият на всяко кръстовище, така, че от 90 до 80 ще ги сваля само в занимания с карате или некви други ритници.
За сладко и през ум не ми минава. Унищожавал съм огромни количества ежедневно и не мога да повярвам,ч е живота върви и без сладко
Та така, тия 6 килограма си заслужават поне това откровение.