Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Ах, тази Маня - винаги е навътре в нещата.
Точно така - емайлирана е касеролата (даже го водят тройно емайлиране).
Това е и причината да не залепват нещата, както и да става за съдомиялна. Макар аз лично да не смея да я мушна там.
Както знаем, всяко покритие рано или късно се нарушава и изтърква. При чугуна хубавото е, че това по никакъв начин не променя "полезността" на материала. Докато при тефлона и керамиката, прецака ли се покритието, трябва да изхвърляш.
Както вече сам се уверих, при чугуна просто е невъзможно с едната ръка да държиш тенджерата, а с другата да сипваш храната. Макар този моя да се води по-олекотен, като представител на новата генерация чугунени съдове.
HippoDel написа:Щом е емаелирана, ако се чукне и край, пада емайла, като на едновремешните тенджери.
тина написа:Ето още една преработена рецепта.Стават страхотни и напълно режимни .......
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта