Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
G&T написа:Hippo много ти благодаря за бързия отговор, само не разбрах за тиквичките в суров вид. Аз като ги изчислявам според BB team ми се получават 447 гр. за блок, а в таблицата са дадени като 240 гр. Аз ли нещо не смятам правилно или...?
gogoh написа:......Съжалявам и се извинявам, ако някой се е почувствал засегнат по отношение на "професор"-ите. Това аз го приемам като съвсем нормална титла за този форум, за хора, които се занимават от години и с тази диета
Italiano написа:Я да лисна аз една кофа вОда, че почва да става горещо тук.
(не намерих кофа, та затова с пожарогасителя ...)
.......
Очевидно е, че приемаш повече въглехидрати, като не отчиташ, че киселото мляко е смесен продукт.
Същевременно имаш липса на мазнини, защото пишеш, че хапваш по 3 фъстъка за блок (че даже и дребни), а всъщност един блок фъстъци е 6 бр.
Пробвай да прецизираш в тези две направления и би трябвало да има положителен ефект!
Manya написа:Много зависи от самия нахут ...
И още нещо - към разните таблици за състава на храните в нета прибягвам само за неща, които ги няма в нашата таблица. Ако няма грамаж - меря ги съответно с посочената мярка в таблицата.
gogoh написа:И понеже вече съм на етап приспособяване на "незонови рецепти" за "моите зонови нужди" си търся и прозрачна мерителна чаша, но за сега не намирам подходяща. Дайте идея къде може да има?
HippoDel написа:gogoh написа:И понеже вече ..........може да има?
.........Тръгваш от Алабин по Борис, посока- Патриарха, от дясната на 10м, мисля, че втория магазин се пада, доста голям е, продават чаши, чиний и всякакви неща за дома. Цената и е под 2 лв., пластмасова е.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта