Дарина написа:Закуска/ 2Б/ :
Кисело мляко -110 гр и 60 гр Извара Маджаров и 10 гр орехи
Тук ти липсват 1 и 1/2 БВ. Освен ако не си забравила да ги напишеш.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Дарина написа:Закуска/ 2Б/ :
Кисело мляко -110 гр и 60 гр Извара Маджаров и 10 гр орехи
HippoDel написа:andjelina написа:...И така да не ставам досадна сега 1год и 4мес.след раждане, все още кърмеща една прекрасна маймунка копнея отново да се чувствам така както преди и да съм така уверена в себе си и да имам сила.Лутам се около зоната , просто ми трябва
малко стимул и последователност поне за известно време и подкрепа от всички вас за което предварително благодаря.
Дано не съм прекалила с дългите си размисли......
Анджи, ти след като все още кърмиш, не мислиш ли, че 9 блока са ти твърде малко.
ти как разбра че мъжо ти е изял шоколада? Значи си ходила тайно да ровиш, да видиш къде е шоколада, и сигурно после си гледала и в кофата за боклук, да видиш станиолчето...нали, как те пипнаааахх значи че те глозга тоя шоколааадддИзкушението победих и днес – не съм се изкушавала с нещо...да си призная, щото мъж ми си изял шоколада докато ме нямаше заслужих си инатеста пчеличка.
pipilota написа: Тони искам да попитам- това което си написалати как разбра че мъжо ти е изял шоколада? Значи си ходила тайно да ровиш, да видиш къде е шоколада, и сигурно после си гледала и в кофата за боклук, да видиш станиолчето...нали, как те пипнаааахх значи че те глозга тоя шоколааадддИзкушението победих и днес – не съм се изкушавала с нещо...да си призная, щото мъж ми си изял шоколада докато ме нямаше заслужих си инатеста пчеличка.
И ти днес си отличничка, с пчела герой. И продължавай да се наблюдаваш, докато си нагласиш хормоналния карбуратор Сега след седмица стриктно хранене вече колелото започва да се завърта с пълна сила, и тепърва ще стават чудесата
pipilota написа:Дани, хубаво е да знам, че имаме такъв професионален водопроводчик на нашия кораб Ако стане авария, да знаем към кого да се обръщаме
И супер много се радвам, че температурата вече е отлетяла, сега вече ще си една здрава и усмихната о'зонка
И ти като другите, с геройче...
тина написа:7.споделено и прилежно меню за целия ден: Закуска:45гр.овес-3ВБ,извара126гр.-3ПБ,9 лешника-3МБ.Обяд-84гр.св.месо от бут-без мазнини-3ПБ,карамелизиран лук-рецепта от сайта-2ВБ,1/2портокал-1ВБ,3лешника-1Мб.Сл.закуска-кюфтета от тиквички-2ВПМБ-рецепта от сайта.вечеря същото 2ВПМБ кюфтета от тиквички.Късната ще е 220гр.к.мляко0,1%
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта