Бруки, поздравления, че си удържала на големите изкушения..така се калява психиката
И днес си с геройче, трети пореден ден. ЗНачи още 2 такива дена, и ще хванеш голямата плячка
Кики ок си, нищо че си разменила блоковете, важното е бройката да е спазена, а и много ми харесва това, че в различни ситуации започвате на намирате решение, било с разбъркани блокове, било с допълнително блокче (изкушение) но веднага балансирано..това е знак, че задобрявате много, и започвате да си играете със зоната както си искате...мисленето ви става хормонално както се казва - т.е зоново
Иначе и ти си скучна днес
няма за какво да ти се скарам.... пак си хвана герой.
А и между другото, ще ми интересно да видя крайните резултати, кой с колко кила е по-надолу. До колкото съм забелязала, при хора, които готвят редовно, като че ли темпото е леко по забавено от колкото при тези, които карат на по-НЕ топлинно преработени храни...но ще чакаме да видим края
Хипчо , браво мила, не се предваш и това е. Завършваш със 6 пчелички. Между другото, искам да ви кажа, че сега като сте болни, не знам до колко зоната работи ефективно, и това може да се отрази на крайния резултат, но най-важното е промяната в главите ви, и навиците, така че смело напред.
Тиначка, перфектна за втори пореден ден..давай още 3 дена за да можеш да хванеш голямата майка..
Иначе за физическата ти активност...много много добре, и мноогoo ми хареса как ни разказа подробно..така ми се иска всички да добавяха по нещо цветно към сухите доклади..ама на. явно зоната ви действа обратно пропорционално на клавиатурите
Тони, да ти кажа, аз обожавам да ръфам суров карфиол. С малко сол, и имам чувството, че ще мога да изям цял блок, че и повече
Така че, без срам си го хрупай. Иначе и ти си с максималния брой пчелички за днес. И предай на мъжа ти, да продължава да те дразни с още повече изкушения, за да гледам как ти удържаш смело, и колко си силна, и инатеста
Анджи супер си, само дето ти се размина спортната, но не е болка за умиране, утре ако можеш, ще си я наваксаш
Имаш си 6 бройки в кошера
Анес Тенк ю, че ми обръщаш внимание...че тук от роботите-зубърки никой не ми говори
само ЗОната, Зоната, пък аз горката..никой не ме забелязва
Иначе си страшна днес, още два дена те делят от голямата пчела-майка
Сами, мноого ми допадна вибрационната ти настройка относно изкушенията
И един съвет, ако може избягвай закуската ти да е чаша прясно мляко, по-добре си направи айрян с кисело мляко
И за разнообразие, ако искаш пробвай в овеса вместо котидж, да сложиш пуешкото месо и сирене, става Муци..много вкусно Аз овес само така го ям, с пуешкото месо 2 блока, и сирене 1 блок, поръсвам го със шарена сол, и понякога слагам за мазнини една лъжица ленено семе вътре...вкусотийка от всякъде
Иначе и на тебе тенкю за допълнителните редове, които разчупват така скучния ти стриктен доклад
А за разконспирирането...(пак ми се оплетоха пръстите...каква дума само)
Нищо подобно
аз си знам, че копирате от една форма, но си мислех, защо ли всеки път го оставяш
Но иначе нямам против да си мислиш, и да пишеш на всеослушание, че съм деликатна..говори ми, говори ми бейби
И така, за деня в кошера ти влязоха 7 +1..още 2 такива стриктни доклада, и си в джаза с майката пчела.
А и това което си написала
В интерес на истината се поколебах дали да въртя
, но се сетих за всички онези търтеи, които имам да избивам........
Много мнооого ме докосна, това значи, че има файда от това състезание, което изключително много ме радва
Гуги днес ще ти дам инатеста пчеличка, за това, че си обърнала мисленето в хормонално, и веднага си балансирала, но ще ти взема зелената пчеличка....този път без търтей, но само този път, да знаеш
Иначе, много ми харесва как съм се залепила като пощенска марка в съзнанието ти
Обичам да съм пощенска марка
И другото, не ти ли омръзна да закусваш по бадем и половина всеки ден
Къде складираш другите половинки...ама всеки път се смея като го прочета този бадем и половина
И къде е тази рецепта за руло с круши и малини из форума..пуснете ми я на мейла да я сложим в сайта, ако има снимки разбира се
Завършваш със 6 пчели този ден..
Дарина , вече трети пореден ден пропускаш стриктната пчеличка, което не е за хвалене.... Ако си ходила 30 минути, това се води спортна пчеличка. Иначе ти май за сега си първата с Мързелив търтей, който не си е мерил с кантарче и не ти се е занимавало, което ме кара да попитам - как доклдва всичките 5 хранения с грамажи, при положение, че не си ги теглила...нещо пак не ми е ясно в доклада ти, и сори за въпростите, ама.. ми трябват орговори
Завършваш с 5 пчелички и 1 мързелив търтей, което е много неуважително към състезанието
Но знам, че утре ще си стриктна, така че не се притеснявам
Еми това е момиченца-кокиченца, още малко, и ще преполовим състезанието..не знам дали ви е писнало, ама ще устискате до края
Мислете си, че с всеки изминал ден, и нощ (докато спите) мазнините ви се топят, бавно, славно, и с кеф.... сега ще сте 2-3 килограма по-малко, след седмица с още толкова, и после още толкова и хоп..фиданки, ще ви подминават по улицата, щото не могат да ви познаят....така че, кое е по хубаво- търтея, или това което току що прочетохте? И утре ако има търтей, значи е ясно колко ви пука за прекрасната гледка пред огледалото, в която ще сте влюбени...да се огледате с усмивка, да се покълчите секси и тайно, и да не можете да се нарадвате на новата си фигура...а на вън така случайно да усещате, че тайно ви заглеждат...ма какви търтеи, какви 5 лева, мачкай наред мазнините, обрасли по кокалите ми и до там...един живот живея, трябва да се насладя на всичко което мога... и с кеф ще си купувам малък размер дрехи и т.н.