Кикиии, каква инатеста се оказа...до сега нямаш едно прегрешение. И утре ако си спечелиш геройче, и ще вземеш една пчела гигант
Страшна си, браво, само напред, и не си давай мястото
Анес, крадеш обедите от групата, а ?
Голямо браво и на теб. Много добра пчеличка си днес, и заслужаваш цветенце
Ей така те искам до края...да покажеш малко спортна злоба, и да издухаш Кики на зад
Гуги, честита ти годишнина първо
И второ, честито ти още един успешен ден в Зоната, и ти като Кики утре ще се сдобиеш с пчела Гигант, ако разбира се не те хванат талъсъмите в грях
Браво....то толкова сте стриктни вече, че чак ми става скучно, няма кого да навиквам и да наказвам....баси и скучния филм...никва интрига
Изяш една вафла де....ко толкоз
Иначе шегата на страна, дано бързо да се оправяш, и да се разминеш с тези грипове и настинки
Хипчо, страшна си, инатеста и упорита, и просто нямам думи какво чудо се извъди...от началото до сега и ти си вече с 4та пчеличка герой...и ти се нареждаш при зубърките
Смело на пред и само така, много много се гордея с вас
Иначе за търтеите-за правилата....може и да съгрешиш с една ябълка или с една черешка между храненията, която пък няма да ти даде червен тръртей, а само лаком..сещаш ли се
Така, че не се тормози с правилата, както се казва Let it go
Тиначкаа, какво виждат очите ми...
изяла нашата бонбон...от този доклад, не се разбира дали точно е бил само един бонбон, и второ- никаква депресия не лъхаше от докладването на тази точка...ако си пропуснала, да знаеш. че съм вкарала ново правило относно докладването на тази точка, на предната страница.
Утре, ако смяташ пак да те налазват търтей, моля да си подготвиш, една дълга и депресираща пледуария
Иначе ще си наказана с 2 х 40 клякания и 40 коремни преси
Относно фурмите..не знам за пресните в какъв свят са, ама ти така и така се омаза с търтеи, така че няма значение
Завършваш деня с 5 пчелички и 2 търтея. Обаче не се шашкай, имаш още време да се мобилизираш, и да изфиткаш онези от по-горе
Ти нашата Тина ли си, или на патлаждан дръжката....ааа, я им покажи какво можеш
Сами , Ей, страшна си
Можело значи, а
Честито ти, първата ти пчеличка герой е в кошера
Сега още 4 дена не трябва да дишаш, да си прилежна и послушна, за да можеш на 5 тия ден да си хванеш гигант. До сега имаш цели 6 търтея....но има време, аз вярвам в теб, и знам, че можеш, и знам, че ще ми покажеш, че не са ти слаби ангелите
И да ти кажа, верно, че е скучно само с положителни герои, за това се чудя ония от по-горе
зубърките как да ги подхлъзна, белким съгрешат, ама една бонбончица не искат да куснат...
Инатести като магарета
Анджи, чудесен Зонов стриктен ден, браво за втори пореден ден, т.е втора поредна пчеличка герой
Бруки браво и на теб..само вчера дето се размина с пчеличката герой, и сега днес трябва да започваш да броиш от начало 5 последователни дни за да хванеш пчелата гигант
Тони, ооооще само 2 дена в същото темпо,и си в джаза, и ще хванеш пчелата Гигант, която много много ти трябва да за ти изяде оня тътрей от първия ден
Така че умната, че ако трябва да докладваш депресиращ доклад...не ми се мисли какво греховно излияние ще трябва да сътвориш
За сега липсва Дарито, но ще изчакаме до утре да видим дали са я налазили някой насекоми
Еми, това е за днес. Много съм доволна от всички ви, и пак ми се иска да ви благодаря за усилята, за волята, за спортния дух, и изобщо за това, че ви има
От всичките състезания, на които съм присъствала преди, това е най-най стриктното състезание. Учудващо е, че успявате посред зима да се справяте с червените храни. Железни сте, чак не мога да повярвам
И вече 4ти ден сте великолепни, и много скоро до ден, два, три трябва да забележите онова чувство, което е присъщо само на зоната, чувството на лекота...след седмица ще започнете да забелязвате най-различни дребни симптоми из телата ви, които определено ще ви радват все повече и повече
И със спорта много приятно съм изненадана...почти при всички ви го има спортния дух, и ми се струва, че с всеки изминал ден се засилва все повече и повече и ми супер кеф, и дано да ви стане навик и за в бъдеще.