Гугииии, ще ме умориш от смях
1.5 бадема - ½ БМ Един бадем и половина...голям стрессссс с тия мазнини...
И бравоооо, отново вече 3ти ден си с пчеличка Герой...
Бруки, за съжаление, днес ти се размина геройчето, и завършваш само със 6 пчелички. За НЕспортуване не се наказва с търтей, просто не печелиш пчеличка
Дариии Браво, много съм горда с теб. Вчера си помислих, че ще ни теглиш една майна и ще се откажеш, но поздравления за ината, за волята, и че ни позволяваш да ти помагаме, и за това че не се сърдиш на критиките. Удоволствието е изцяло мое
Само така, а утре вече може и да си спечелиш първата пчеличка Герой, знае ли човек
Завършваш с 5 пчелички и един червен търтей.
Тина, браво и на теб. И ти си с геройче днес
Анес стриктната ти пчеличка малко е под голям въпрос..Нооо
ще си затворя окото, все пак не е било умишлено, но гледай да не се повтаря. Предполагам, че си била много гладна след толкова голям интервал след закуската....За целта няма да ти дам търтей, но ще ти взема една пчеличка. Т.е завършваш със 6 пчелички...
Хипчо, Браво и на теб. Голям шампион си, хем си болна, ама не се даваш
Да се оправяш по-бързо, и ако се наложи да увеличиш блоковете или киселото мляко, давай, докато не се чувстваш добре. Завършваш деня с геройче.
Кикииии, ама много ми е смешен тоз твоя аватар
Всеки път ме избива на смях като се загледам..голямо скачане, голям зор
Иначе и ти започваш да се превръщаш в заплаха..трети ден с геройче...почва да става страшно
Сами бе Самиии...
До вчера виках на Дарито, сега ти си наред....безобразие направо
Марш пак наказана...
Иначе нищо че си изяла 12 блока вместо 11, заслужи си стриктната пчеличка. Това значи, че завършваш деня с 4 пчелички и
3 големи търтея Анджиии,
Браво, браво, бравоооо
Днес си перфектна, и си спечели първата пчеличка Герой
Тони, всичко е ок, и ще ти дам спортна пчеличка. Това всичкото което си го написала си е бая физическо движение, така че днес обра всичките пячелички и 1 геройче
Браво момиченцаа, златни сте, и благодаря от сърце за нагледните доклади.
Състезанието протича с учудваща лекота, за което съм много много хепи