Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Gazilot написа:4- ти ден без цигари, ще гръмна от нерви, даже вятърът ме ядосва че духа
pipilota написа: Не се отказвай, че ми е по-добре като има някой да страда заедно с мен
Gazilot написа:Време за отчет, време за размисли - страстите ги оставям на проф. Вучков.
2 месеца в Зоната, 10 дена без цигари.
Резултати: 104.5 кг. при старта, в момента - 92 кг.
Gazilot написа:- Наслада в Зоната, щастие на атомно ниво !!!!!!, самочувствие. Превръщане в Оптопоз ( съкратено от ОПТимист фрашкан с ПОЗитивизъм).
Gazilot написа:Например: Ни сиренето-сирене, ни пилешкото-пилешко, ни шунката-шунка, ни плодовете-плодове, нито зеленчуците-зеленчуци и т.н.
Gazilot написа:Вода - минералната при редовно пиене - вредна, чешмяната - имала биомаса, която не знам си к'во на чревната флорофауна.
Gazilot написа:Имам въпрос! Не съм го срещал по форума или пък съм го пропуснал. Отначалото на зоНбирането ми досега, голямата ми нужда не е редовна, някога през два дена, което е необичайно за мен. Отдавам го на шока на организма ми, впрегнат в непривични за него ред и дисциплина, ма 2 месеца минаха братче.
Гази, Газииии, уникален си !
|
Това, че нещото не излиза редовно, и е необичайно за теб, всъщност е обичайно за Зоната. Това е един вид страничен ефект от отлагането на натрупаната излишна, и ужасно страшна Арахидонова киселинаGazilot написа:Имам въпрос! Не съм го срещал по форума или пък съм го пропуснал. Отначалото на зоНбирането ми досега, голямата ми нужда не е редовна, някога през два дена, което е необичайно за мен. Отдавам го на шока на организма ми, впрегнат в непривични за него ред и дисциплина, ма 2 месеца минаха братче. От котидж сиренето имам метеоризъм, не знам как е при Вас, ама метеори няма .
Стига толкова отчет от мен, със здраве, ЗоНбита!!!
gogo написа:А,а,а...Това хич не е зоново и здравословно. А краката и другите работи могат да ти изтръпнат и по-много по здравословен начин
pipilota написа:Обаче се замислих, че ако ще стваш козар, и ползваш онези клечащи тоалетни като на нашето лозе...тогава ще си в проблем, защото няма да можеш да си следиш айказаноидите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта