Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Gugi написа:Хайде пак въпрос от мен
Да попитам хранителни стойности за зелевия сок от къде може да се намерят?
Ще ми се да пийвам по половин чашка, тъй като сокът има вълшебно действие върху перисталтиката, която при мен нещо не работи както трябва.
Благодаря!
Sultana написа:Привет отново! С половинката сме в Зоната от скоро. На него му приготвям от около 2 седмици вече, а аз съм от 4-5 дни. Храним се в движение и ни е доста трудно. Приготвям храна у нас и носим кутии. В зависимост от ангажиментите се храним малко както падне. Например: ред е на основно хранене, но няма време и се яде кисело мляко. Иначе всичко ми е изтеглено точно, но единия ден ако се консумират 13 блока, на следващия може да са 11. Искам да ми кажете това голям пролем ли е? Целта е сваляне на захар преди всичко и после килограми. Или по този начин хич не сме в Зоната и трява да мисля хранене по друг начин?
Sultana написа:Привет отново! С половинката сме в Зоната от скоро. На него му приготвям от около 2 седмици вече, а аз съм от 4-5 дни. Храним се в движение и ни е доста трудно. Приготвям храна у нас и носим кутии. В зависимост от ангажиментите се храним малко както падне. Например: ред е на основно хранене, но няма време и се яде кисело мляко. Иначе всичко ми е изтеглено точно, но единия ден ако се консумират 13 блока, на следващия може да са 11. Искам да ми кажете това голям пролем ли е? Целта е сваляне на захар преди всичко и после килограми. Или по този начин хич не сме в Зоната и трява да мисля хранене по друг начин?
Manya написа:Ако иде реч за армеева чорба (а не за изцеден сок от прясно зеле) - не се брои. Съставът му е вода, сол и ферментни бактерии.
bravy написа:Здравейте,тотален новак съм(2 ден) и сега съм в чуденка колко айсберг се брои за 1 ВБ?От една страна пише 2 глави,от друга 2 чаши.Как го смятате вие?
ivelita написа:Здравейте,как е най-удачно да разпределя 10 блока през деня?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта