Melkat написа:... но ще вземат да ми се смъкнат панталонките та за резил ще стана
А, бе, не знам - с тия килограми и тяло едва ли ще е резил.
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Melkat написа:... но ще вземат да ми се смъкнат панталонките та за резил ще стана
Manya написа:Здравей Диана и добре дошла!
За да ти бъдем полезни със съвет трябва да ни кажеш някои неща за себе си и около менюто си: ръст, килограми, колко блока хапваш на ден, как ги разпределяш през деня и да напишеш менюто си за закуска, обед, следобедна закуска, вечеря и късна закуска поне за един ден.
Освен това първото, което трябва да знаеш за Зоната е, че тя е начин на хранене за цял живот, а не диета за отслабване. То е бонус към един правилен, здравословен и балансиран хормонален хранителен режим, който, при точното му спазване, оправя метаболизма и оттам и постепенно се стига до отслабване. Освен това всеки организъм отслабва с различна скорост. Ако си ползвала някаква описана из нета диета по дни, която уж е Зоната, по-добре прочети поне информацията в сайта към този форум и тогава реши това ли е твоя начин на хранене.
roshla написа:Аз питах заради това че имам проблем с черния дроб, а цвеклото е много полезно за чистенето му, с две думи страдам от стеатоза на черния дроб и ми се искаше да комбинирам и да съм си в зоната, но по добре да забравя за цвеклото.
Дияна написа:Примерно меню
Закуска
160 гр. ананас
112 гр. извара
6 бадема
Обяд
Херинга маринована - 126 гр.
Маслини - 9 бр.
филийка хляб - не е ръжена, но знам, че трябва да бъде такава
Manya написа:Дияна, и да не пропусна - забрави книгата на д-р Папазова, тя е доста далеч от Зоната, особено в рецептите.
Назад към Отслабване чрез хормонален контрол
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта