Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
gogo написа:И аз сега пробвах с различни продукти. Цената се увеличи до 8.90, после падна до 6,67, после пак отиде на 8,90. Или е бъг или някаква нова политика. Май ще трябва да се отправи запитване до сайта. Но дори и 8,90 това ми се струва, че си остава най-евтината доставка от Щатите. Надявам се да е бъг.
newwoman777 написа:п.с. забравих да кажа какво забелязах-че при отстъпката за първа поръчка кодът се е променил на -WMG144
Manya написа:newwoman777 написа:п.с. забравих да кажа какво забелязах-че при отстъпката за първа поръчка кодът се е променил на -WMG144
Това е личния ти код, който можеш да подариш на приятел за първа поръчка.
gogo написа:Ти втора регистрация ли си правила?
newwoman777 написа:gogo написа:Ти втора регистрация ли си правила?
Не съм правила втора,просто си се промени кода-в началото беше като този,който беше дал Гого,а сега е друг....
изчаквам Виза-картата и затова не съм завършила още поръчката си!
Доставката се определя от теглото на поръчката.
Shipping Weight:..... lbs (..... kg)
Ако поръчката е за сума над 20$ - получавате 50% намаление от цената на доставката или:
тегло - цена - 50% намаление
1lbs (0.454 kg) - $4.45 - $2.25
2lbs (0.907 kg) - $8.90 - $4.45
3lbs (1.361 kg) - $13.35 - $6.67
4lbs (1.814 kg) - $17.80 - $8.90
newwoman777 написа:Здравей,Гого!
Първо Честита Нова Година-много щастие,здраве и късмет ти пожелавам през нея!
Искам да те попитам,понеже доставката се забави май вече месец,а от сметката ми парите веднага бяха издърпани,има ли начин да са ми писали на е-мейла,че са ми я доставили,а аз по погрешка да съм изтрила смс,да не съм видяла и да стане фал?
Те от митницата ли ще ми звъннат,че е тук?
Поздрави!
newwoman777 написа:Привет!
Благодаря за пожеланията,Гого!
Да се похваля!!!Вчера ми дойде по пощата известие,че имам малка пратка при тях!
Днес отидох и си я получих-всичко си е на 6,както го поръчах.....аз стоях и чаках да ми дадат нещо да подписвам и накрая попитах това ли е всичко,а те ми се усмихнаха и казаха-ами да:)......даже лична карта не ми поискаха,хаха...
интересно,май си е късмет,защото поръчката ми беше за почи 60.00$,новогодишен подарък от И-херб
Благодаря ти,Гого за стрикнтните указания за всичко-и картата и за начина на поръчка и за това,че винаги имаш търпението да обясниш на човек,едва ли щях да се справя сама.....
Поздрави!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта