Честит рожден ден, Ити! Жив и здрав бъди, много любов да изпълва дните ти, късмет и зонови успехи!
Тъй като любовта и страхът не могат да живеят съвместно, когато трябва да избираме между тях е много по-вероятно да останем изплашени, отколкото обичани. Николо Макиавели
Я, някой стигнал Христовата възраст Ити, слънчице, честито! Господ здраве да ти дава, на теб и любимите ти хора! Да не те напуска чувството ти за справедливост! И чувството ти за хумор, разбира се И днес всички ти разрешаваме "чийт ден"! Заслужава си!
Днес е голям ден....днес, на тази велика дата се е родил нашият Вожд Ити И каквото и да се мъча да му пожелая, ще е малко.. Малко са отзивчивите хора, които помагат на околните безкористно и безвъзмездно. Ити е точно такъв, и просто думите ми не стигат, за да опиша колко съм щастлива от присъствието му в нашето "семейство".
Италианче - Ити, приятелче, Честит Рожден Ден Да си ни жив и здрав, все така очарователен, все така отзивчив, и винаги усмихнат.
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..."
Тъй като любовта и страхът не могат да живеят съвместно, когато трябва да избираме между тях е много по-вероятно да останем изплашени, отколкото обичани. Николо Макиавели
Скъпи, мили другарчета, трогнахте ме с хубавите си пожелания! Все едно днес пак имам рожден ден. То било яко така! Пиша чак сега, че малко по Банско, малко в отпуск и то се вързаха 4-5 дни гуляй. Да знаете, че си ви обичам! (даже и тебе Годзи)
Ти остави, че аз имам една подобна излагация. Срещам една приятелка и я гледам, че се е позакръглила. И я питам "Охо, да няма новина при теб?", а тя ми казва "Не просто нещо съм се подула". Резил. Оттогава не задавам такива въпроси.