Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Tonkata написа:Хубаво е че има кой да те поправи. Благодаря!![]()
Tonkata написа:Елдас,
разбира се че бяха две, ама от невнимание и бързане щях да те заблудя.
gogo написа:Melkat написа: А и дебели японци има ли?
Има, има - виж им сумистите.
pipilota написа:Охх, аз обожавам тези скариди темпура, при всеки удобен случай ги изяждам с кеф.....................
Аз както съм споменавала и преди някъде тук май из форума- едно единствено нещо ми се е зациклило в мозъка, което не знам къде да го поръчам, или как са приготвя, но и неговия ред ще дойде....тук в Китайските-Японските-Азиатски магазини...аз им викам "дръпнатите магазини" продават едни медузи, големи колкото джанти на кола, които стоят в някаква марината в едни лонди.............
pipilota написа:Хех, Тони разсмя ме, обаче наистина ми са дерт тия медузи...но сега ми светна, че по моите обяснения си представяш буквално лигавата медуза, но тия се по-скоро изсушени, поне така изглеждат, и после цопнати в тази станна марината...не вярвам да е вода, но е чиста течност. Като отида пак в този магазин ще щракна една снимка да видиш за какво става въпрос
И обаче сега се замислих, дали това е протеин, или въглехидрат или мазнина...![]()
представям си физиономията на някой от инструкторите ако им задам този въпрос
)
pipilota написа:...............кантара пак ще проговори отново....търпение му е майката
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта