Да ти кажа, сега като се замислих как бях аз като започнах да тренирам покрай мъжо, и се сетих, че в началото, първата седмица си карах на 10 блока, както бях започнала без тренировки, и първите дни и аз не огладнпвах, но след седмица тренировки чак тогава усетих че започвам да огладнявам, и тогава ги увеличих на 11. Може би на тялото му е нужно време, докато му светне че иска повечко протеин. Изчакай малко, плувай колкото можеш, и ако започнеш да огладняваш, тогава увеличавай.
И пак си мисля, че ако се върнеш към"нормалния" режим с по-малкото блокове, може и да огдняваш пак. Трябва време, докато си наместиш точната бройка, ама ние за никъде не бързаме нали?:) Важното е, че кантара говори, каквато и да е цифрата

А видях, че спомена нещо и за целулита. Аз го намалих драстично с едни силиконови вендузи

Както съм споменавала,аз не съм била никога с наднормено тегло, най многото съм стигала до 58 кг, което за мен беше много, иначе цял живот съм била 50кила. Но това не пречеше да имам целулит в здната част на бедрата. И при положение, че структурата ми е такава, че имам ужасно слаби крака. Ако тръгна да дебелея, ще съм като една ябълка с две клечки за зъби забити за крака

но целулита не ме подмина, преполагам от години неправилно хранене. Като сме си говорили с приятелки за целулит, и все ми викаха "ама къв целулит имаш ти пък, виж се ква си кльощава" ама като им покажех и млъкваха. Просто по кожата ми се виждаха бабунки, изпукнали вълнички, на места, към задните части направо си имах вдлъбнатини и издутини, особено като седна на стол се виждаше най-добре

И така с тия силиконови вендузи се оправих-масажи до спукване, и съответно един куп синини

Кпих си някакво масажно масло за целулит, квото намерих, да е мазно. После си омазвах краката, и засмуквах с вендузата и пързалях на горе на долу по 10-15 на крак. Първите минути е много болезнено, но след малко кожата се отпускаше и пързалях по-леко вендузата. И най-интересното беше, там където бяха целулитените топки, направо имах чувството, че ми скубе от вътре, много странна болка, ако мога да го нарека така де. И за около 2 месеца редовно масажиране, всеки ден и целулита видимо намаля.
Иначе ако трябваша да чакам само на спорта, щеше да ми вземе много повече време да се справя с тоя неприятно визуален проблем