Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Няма как да е по-малко от 1 блок.
Аз преди мач хапвам 1 блок, а след мача направо вечерята. Но не 30 минути след мача, а около час.
pipilota написа:TheCatCharli Най-естетвения и бърз начин да ти растат мускулите е Зоната Натъртвам на думата "естествен начин".
Аз бях обещала да сложа снимки на нашето момче, което и преди си тренираше, но от време на време беше в зоната. В един момент за 6 месеца, стриктно спазване спазване на зоната, и ежедневни тренировки и резултата "ПРЕДИ" и "СЛЕД" е това:Скрит текст:Скрит текст:Скрит текст:
Рабира се натоварването е голямо, яде като животно количества блокове, но разултата е забележителен. Другия месец ще стане на 21 г.
Гледам и мъжо в къщи, и синът и всички които са в зоната и тренират, и никой фитнес инструктор не може да ме убеди да се съглася да ми направи меню....по-скоро аз на тях мога да им правя такова...имала съм разговори с хора, които също имат релеф, тренират като замаяни в залите, и като започнат да ми обясняват кой начин на хранене е най-добър за спртуващите и ми се иска просто да се обърна и да си тръгна ....даже и не ми се спори с тях Аз видях с очите си за 6 месеца какво направи зоната с нашето дете И всичко това без никакви добавки и никакви химии, само стриктна Зонова храна
Reason написа:...което ще ми помогне да мина от добро в идеално състояние.
Reason написа:къв е тоз пИпИруд?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта