Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
mahona написа:Днес се убедих още веднъж,че добрите хора никога не свършват! Дъщеря ми си загуби преди 2 дни портмонето в такси вечерта на връщане от работа.Попита в централата им на другия ден и днес се появи в тях шофьора на таксито,който се оказа ,че намерил портмонето и и го върна..вътре бяха всички документи,карти и 300 лв.Жив и здрав да е човека и само хубави неща да му се случват!Тя вече беше подала сигнал в полицията,че е без документи т.н и днес щеше да се прибира да си вади нови.Случката се случи в София и това още повече ме радва,защото в този огромен град шанса да свърши всичко точно по този начин за мен беше точно нула!Прекрасно е ,че има добри хора!
mahona написа:Днес имаме семеен празник и това беше най хубавия подарък ,който можехме да получим.Ще празнуваме 32 години семеен живот заедно и мисля ,че ще заобиколя Зоната лекичко тази вечер.
mahona написа:Уффффффф...тази Зона не те оставя да се наспиш сутрин..не признава ни делник ни празник.
gogo написа:mahona написа:Уффффффф...тази Зона не те оставя да се наспиш сутрин..не признава ни делник ни празник.
Така е. И аз ставам доста рано.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта