Хора, благодаря ви! Всички ви обичам толкова много!

Толкова много имам да ви разказвам , че трябва роман да напиша.
Започвам първо от снимките: намерих си снимки от миналото лято и имам от сега. Е, промяната е пълна! Говоря за физическата промяна. От застаряваща лелка,, се превърнах в зряла красавица

Бях ви казала за комплиментите....ами те не спират. Наложи се да си сложа нещо против уроки.
Не мога да кача снимки тук, защото доста хора ме познават и разглеждат сайта.....

Дрехите почти всички съм изхвърлила и сега съм с 40 номер дънки ( супер модерни )
Отново мога да ходя на високи токове.
Килограмите тази сутрин са 66.8
Талия:75 см
корем: 80 см
Ханш: 92 см
Височина 162 см ( без промяна за сега )
Тези резултати ( загуба на почти 33 кг за 10 месеца ) постигнах с хранене изключително и само със зелена зона!!!!!!!!!!!! Без изключение ....няма празник , няма Нова година....зелена зона + 4 капс дн рибено масло ( около 5 гр !
Относно пътеката : отначало само ходех по 2 - 3 пъти седмично.....по 3 км , през лятото тялото ми позволи да започна по малко да бягам и да правя т.н. високо интензивна интервална тренировка...60 - 70 мин. 2 - 3 пъти в седмицата, като постепенно увеличих и наклона до 6 - 7 %
Вчера и днес си позволих да хапна по 1 кебапче и по 1 кюфте , но ги балансирах с зеленчуци и праскова. Това е първия път , когато ям св. месо от 10 месеца! През останалото време протеините са от :
кис. мляко
извара Олимпус
риба ( лаврак или сьомга )
телешка пастърма
рядко коски или телешки суджук
Не се сещам за др. ви въпроси сега, но ако има такива с удоволствие ще отговоря!
А, щях да забравя