Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Manya написа:Тони, ако успееш да храниш човечето по Зоната или около Зоната, организмът му сам ще се стабилизира и ще се засили имунната му система. Добавянето на рибено масло ще е още един плюс. Не че няма да се разкиха или разсмърка, но всичко ще минава по-леко, а и ще е по-рядко.
tanita68 написа:....................А това за ваксините, особено противогрипните дето като наближи есента и започват да ги рекламират си е точно така - сестра ми една година ваксинира децата си и цяла зима боледуваха. От тогава не е ползвала ваксини и са по-добре.
Manya написа:Бъза можеш да го направиш със стевия, за да няма захар. То май се правеше от цвят това чудо. И може да е малко късно. Но със стевия стават страхотни сладка. Просто се вари плода в много малко вода, колкото да омекне леко. След това се послажда с течна стевия и се добавя желиращ агент (агар-агар или пектин), затваря се в буркан и се стерилизира за 5 минути. И компоти стават със стевия.
eldass написа:Аз препоръчвам клеева тинктура за подсилване на имунитета. Започва се точно сега и се приема до края на март всеки ден. На детето давам по 6-10 капки, аз приемам 30. Може да се закупи от специализиран магазин за мед и пчелни продукти готова, от аптека или да се направи домашна. Аз си я правя вече вкъщи от доста време. Купувам 3 пръчки клей, замразявам ги и ги натрошавам ситно в стъклен буркан с винт, наливам и 200 мл. 95% спирт. Разклаща се всеки ден и така около 30-40 дена. Прецежда се и се поставя в тъмно шише с капкомер.
Пресен случай от днес - събуждам се с болки в гърлото. Веднага си направих гаргара и вече нямам помен от неприятно усещане. Повтаря се няколко пъти на ден.
Manya написа:Тони, ако успееш да храниш човечето по Зоната или около Зоната, организмът му сам ще се стабилизира и ще се засили имунната му система. Добавянето на рибено масло ще е още един плюс. Не че няма да се разкиха или разсмърка, но всичко ще минава по-леко, а и ще е по-рядко.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта