Благодаря и на вас, Вая, gogo, другото Toni, за милото посрещане.
Извара купувам каквато намеря, че не знам защо, в магазините около нас не винаги има. А и не е най-любимата ми храна, де.
Колкото до месото, гледам да е пилешко или телешко, чисто месо, и част от него ги моля в магазина да ми го смелят. Само че вече 1 месец месарницата е в отпуск и се наложи да похапвам... от тези по 42 г за блок.
Всъщност засега не се справям много успешно, все в нещо съм неточна... а и хапвам хляб (гевречетата!), сирене, понякога дори кремвирш... макар че и него го броя 42 г за блок, щото си взимам на "Тандем", уж "Стара планина", месо, твърдят, имало в него.
А и все още не успявам да се снабдя с качествено рибено масло, че картите ми са само "Маестро", а някъде из форума прочетох, че от онова на gogo има и у нас, ама сега не мога да намеря в кой пост беше. Нека да е по-скъпо, само да го намеря.
И въпреки това се чувствам добре... много по-добре от преди. За месец и половина отслабнах със 7 кг (не питайте още колко имам да свалям
) и постепенно се надявам да вляза изцяло в зелената зона. А, да, пия вода както си трябва.
Ще се справя, надявам се. Разните препъникамъци ще ги разритам и - напред!