Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Petya написа:Здравейте
Имам въпрос за рибеното масло - по колко грама трябва да пия според по-напредналите в Зоната:
Миналата седмица бях за 6 дена в болница за изследвания и ми откриха инсулинова резистентност, метаболитен синдром и нарушен въглехидратен толеранс. Отделно от 3 години имам и Хашимото. Лекарите ми предписаха хапчета, но се чудя дали да ги пия или само със Зоната да се излекувам
Та ако може някои да ми каже при наличие на тези неща по колко рибено масло да пия на ден?
Мерси
. От тук си правя извода, че е по-добре както си ме посъветвал да пия хапчето, което е предписано, но в съчетание със Зоната и рибеното масло.В същото време обаче трябва да се контролират нивата на инсулин за максималното на въздействието на рибеното масло.
Manya написа:ДиДи, от първото, за достигнеш препоръчителната доза, ще трябда да гълташ 9 капсули на ден. Пише че е молекулярно пречистено и концентрирано. Но съдържанието на EPA/DHA в 1 капсула е слабо. Второто е с още по-ниско съдържание на EPA/DHA и изобщо не си заслужава да се ползва - ще се налага да гълташ над 10 капсули на ден. При цена около 20-тина лева можеш да тестваш първото, но му направи теста с фризера.
Manya написа:4 капсули са 2400 mg, 5 - 3000 mg. Аз пия по 6, което е 3600 mg.
Назад към Рибено масло, хранителни добавки и алкална вода
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта