Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
gogo написа:Барито препоръчва първо да се приемат протеините, а после въглехидратите. За мазнините нямам спомен да е писал нещо. Целта е(доколкото си спомням) по-бързо да изпратиш сигнал на тялото ти че се е нахранило. Ако питаш мен аз тази препоръка много не я спазвам. Няма начин първо да изям изварата, а после - доматите. Правя го съвместно.
qgodka8 написа:Благодаря ви за съветите.всъщност вече не чувствам глад(може пък да съм влязла в зоната).Сега искам да ви попитам когато си готвите пилешко филе(нарязах го на парчета,премерих колко парчета ми съответстват на грамажа и го сложих го да се пече).Мога ли първо да сложа цялото филе да се опече и след това да премеря колкото ми трябва.Другото да ви попитам от храните които Бари е белязал за неблагоприятни-те не трябва да се ядат въобще или колкото се може по рядко. И само да ви споделя нещо че вчера си направих много вкусна вечеря с пилешко филе и майонеза(лека).Пилешкото го изпекох без мазнина и стана пак много вкусно.
qgodka8 написа:Благодаря много.Ами приемливия избор колко често мога да го включвам в менюто си.И каква е разликата между свинска крехка и свинска деликатесна шунка.Съжалявам че ви заринах с въпроси ,но съм нова и искам наистина да вляза в зоната.Благодаря предварително
Manya написа:Сурови.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта