Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Tatyana написа:Никакви субпродукти не мога да ям откакто се помня. Някои от тях може и да са полезни, но само при мисълта за тях ми става лошо . Отказах и другите меса постепенно и засега съм на риба, пуешката шунка от Лидл и пиле, но и пилето замислям да го махна, заради хормоните и антибиотиците, с които ги тъпчат
За езика съм чувала, че е чисто месо, та някой по-запознат от мен да каже на Арлина става ли за зоната.
А иначе само аз съм лудата в къщи, която не яде такива неща и това е добре дошло за останалите
GreenNymph написа:Хайде и аз почвам с питанките.... много ми е дерт с часовете. Правилно ли съм разбрала , че главните хранения щом ни наяждат за 4-5 часа .. не трябва да има повече от 5 часа минали от последното хапване и че не трябва да чакаме да огладнеем ? По тази аналогия може и малко по- рано да е следващото хапване примерно след 3 часа не непременно 4 ?И малките закуски ни нахранват за 2 часа значи след следобедната закуска може да минат 2 часа и тогава да вечеряме ?
qgodka8 написа:zdraveite!iskam da vi popitam zashto ne moga da vlqza v zonata.Vsichki tezi priznaci koito kazvate-bez glad, 100% koncentraciq i t.n. pri men e obratnoto.Dosta chesto sum gladna i koncentraciqta mi ne e na 100%.Hranq se predimno s presni zelenchuci i plodove i bademi za balansirane, zashtoto ne mi mnogo dopadat receptite, no spazvam vsichko koeto e ukazano v tablicata. Kakvo da napravq che naistina da vlqza v zonata ili taka e v nachaloto.Mejdu drugoto taka se hranq ot okolo 6 dena.
Manya написа:Ако хвърлиш едно око тук, бързичко ще си наредиш часовете за хранене, естествено като ги съобразиш със своя дневен график. Картинките винаги помагат
qgodka8 написа:Съжалявам за латиницата,но имах проблем с компютъра,но сега се оправи така че занапред ще пиша на кирилица.
За спорта честно казано не спортувам, но понякога ми се насъбира да ходя доста пеша, но това са 2-3 дена от седмицата. А за това как го побирам в стомаха ми честно казано не знам. Аз всъщност веднъж или два пъти ядох краставица (480 гр.) и чак имах чувството че съм преяла, но след 2-3 часа пак леко огладнях.Всъщност гладът ми се проявява много често между закуската и обеда . И само да попитам чашата вода преди хранене задължителна ли е?И има ли някакво правило кое първо да се яде?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта