С моите скитания пак съм изпуснала веселбата последните дни
. Затова не ми се излиза оттук - няма друг форум с такива хора и непрекъснат купон
.
Пипи, много ти благодаря
за невероятно милите, зареждащи думички, които още повече ме стимулират да се наредя някой ден в клуба на „скучните омезмазнени зонбита”. Точното ти око правилно е преценило, че има още работа, докато вляза там, но вече знам, че все някога ще стане
.
Гази, точно заради страничния ефект я започнах Зоната (последните 10-ина г. все съм си от леко до повечко закръглена), но сега продължавам за здраве. А останалите килца – когато, тогава
. Много е приятно, когато околните забелязват разликата последните месеци, но още повече ме радва като кажат: „Как го направи? И аз искам”. Онзи ден купих домакинска везна на поредното кандитат-Зонби и се надявам скоро да се присъедини към нашите редици
.
А останалите комплименти ме накараха да се изчервя
. Благодаря ви, мили зонбенца, защото без вас сега нямаше да ги получавам нито виртуално, нито наживо и най-вече нямаше да се чувствам толкова добре в кожата си
.
Татяна - кандидат-член на СОЗ
. Много ми хареса новия зонби-израз
p.s. Годзи, ще се пресрамя и с впити дънки някой ден (а защо не и по бански), ама нека първо да го махна това "кандидат" отпред