Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Tatyana написа:...оттогава минах само на това от Лидл, а на него пише 93% месо:Скрит текст:
yordankaivanova написа:Не консумирам млечни и житни (глутен съдържащи), не ям месо, избягвам соята, з-то едва ли има ГМО-свободна на пазара. Вече съм решила, че все някога трябва да се реша, но 2 неща ме тормозят и искам да си ги изясня. Соевият протеин може ли да се замести с друг на прах (пр. грахов, конопен) - видях, че има отворена тема, но без конкретен отговор.
Интересувам се от блоковете на различните видове кълнове. Засега попаднах на информация за бобови и от люцерна.
iveta19 написа:Добър ден, пиша тук с надеждата да намеря компетентно лице, което изготвя хранителен режим по "Зоната". Ужасно ми е сложно всичко, а е една от последните ми надежди за сваляне на излишните килограми. Прочетох книгата, не малко теми във форуми и все нещо не успявам да си го изготвя режима по правилата. Или по - точно невероятно сложно ми е на по броят блокове да си разпределя храната.
Ще съм много благодарна ако някой разбиращ от това се свърже с мен! Скайпа ми е cheer_up_ , e-mail iveta19@abv.bg Благодаря предварително! Лек ден!
Italiano написа:yordankaivanova написа:Не консумирам млечни и житни (глутен съдържащи), не ям месо, избягвам соята, з-то едва ли има ГМО-свободна на пазара. Вече съм решила, че все някога трябва да се реша, но 2 неща ме тормозят и искам да си ги изясня. Соевият протеин може ли да се замести с друг на прах (пр. грахов, конопен) - видях, че има отворена тема, но без конкретен отговор.
Интересувам се от блоковете на различните видове кълнове. Засега попаднах на информация за бобови и от люцерна.
Данче, нищо лично, но ти какво изобщо ядеш?!
Без млечни, месо и соя, ти остават само белтъците. И евентуално риба, ако я имаш предвид отделно от месото.
Уважавам избора ти, но не виждам как ще си в Зоната, или поне не задълго, без качествени протеини.
Иначе протеините на прах са решение, ама не може постоянно от тях да ядеш. Мисля, че не е проблем соевият да се замени от друг.
Кълновете ги виж дали имат данни на кутийките. Но не разчитай само на тях, щото ще са доста като количество.
vanja написа:Данче, щом кърмиш яж по 13 блока, Танита също кърми и тя е на 13 блока, може да провериш и в нейния дневник http://www.vzonata.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=109
gogo написа:За маскарпоне от тук излиза 1БМ=4 гр. Лоша новина за любителите на тирамису.
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта