Tatyana написа:Маня, на женския пазар има едно магазинче (по скоро будка), в което продават мая за сирене, подкваса за кисело мляко на Ел Би в пакетчета и др. подобни неща. В момента знаеш, че правят ремонт и трудно се минава от там. Ако тръгнеш по посока бул. "Сливница" се пада от дясната страна до един вход-тунел. От дясната му страна има магазинче за кафе и подправки. Това е преди да стигнеш масите със зеленчуците. Не знам дали успях да ти обясня, но ако не ти е спешно, тези дни ще мина от там и ще го снимам, за да се ориентираш по-лесно.
Благодаря Татяна. Женския пазар ми е по-удобен от Кауфланд. Ще се пробвам да го открия.
А колкото до това дали ще се получи - със сигурност ще стане сирене, просто няма да е маслено. И ако се остави да зрее ще е като тебеширче. Но идеята е да се ползва "свежо" и само леко осолено. Хем протеин, хем сирене Че омръзват извара, котижд, пилета и протеин на прах. Не че не гризвам сиренце понякога, но поне да е лишено от неблагоприятните мазнини.