Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
mahona написа:Криси не знам каква извара ползваш,но да споделя и своя опит с теб.След седмица в която едва преглъщах тричавите извари ,които купувах прочетох във форума за извара в кофички "Олимпус".Видях я в Метро и Кауфланд и си взех за проба 1 кофичка.Няма нищо общо с тези извари с които се мъчех преди това и за мен лично тази на "Олимпус" е най доброто ми попадение.Хареса ми и на "Мероне"- бомбичка. Олимпус консумирам по 50 гр за 1БП, а Мероне - бомбичка по 39 гр за 1БП...Надявам се да съм ти била полезна.
mahona написа:Остави си малко за хапване и търси по добра,а останалата метни във фризера и ползвай за готвене...супер си е като я извадиш после от там...то и по тричава няма как да стане от студа де..
Kristal написа:Re: Kristal в Зоната на здрача
от Kristal » Нед Юни 29, 2014 9:20 am
Тези дни все попадам на много гадни на вкус извари. ................
Toni написа:Kristal написа:Re: Kristal в Зоната на здрача
от Kristal » Нед Юни 29, 2014 9:20 am
Тези дни все попадам на много гадни на вкус извари. ................
Крис, много познат момент !!! Ама от една седмица нещата се промениха .
Открих извара и сирене които са ми много вкусни и на всичкото отгоре са и с масленост 2% - уцелих десетката ! Купувам ги от "Млекарница Добрев" -http://dobrev-cheese.com/bg/stores/. Ако решиш пробвай.
venci68 написа:Ако може да го преведеш, да разберем / дето не разбираме чужди езици/, за какво става реч
venci68 написа:Пробвах го, голям смях падна
Italiano написа:В тоя сайт има грешки.
Няма никаква логика за късната закуска да препоръчват двойно количество въглехидрати и мазнини спрямо протеините.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта