Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Tatyana написа:А аз по горния повод да питам - как се цитира мнение от друга тема? Извинете, но това е първия форум в който пиша и явно много неща има още да уча . Най-добре отговор в моя дневник. Годзи, извинявай, че питам тук, ама знам, че няма да се разсърдиш, макар, че те скастрих леко в 1-2 поста . Ама си те обичам иначе де и го знаеш
Tatyana написа:Ити и Хипчо, много благодаря . От доста време се канех да питам как става това .
Тони, пускам рецептите след малко на мейла ти. Труда наистина си струваше, защото мен много ме улесняват. Темата за готвене вече е голяма и забравях кое къде съм го чела. Приятно готвене и зонуване .
Ако още някой ги иска, само да ми изпрати мейл на лични и с удоволствие ще ги изпратя.
Italiano написа:Натискаш "цитат" на мнението, което искаш да цитираш.
Като ти отвори, копираш целия текст, както е със скоби и т.н.
После не натискаш "изпрати", а отиваш в темата, в която искаш да бъде цитата.
Натискаш си на "отговор", пействаш копираното и под него си пишеш коментара.
Tatyana написа:Тони, пускам рецептите след малко на мейла ти.
Karrita написа:Тони, пиши моля те рецептите в раздела им. И желателно е да добавиш и снимчица
Tatyana написа:Тц , при мен едва ли ще има ефект книгата. Ако е тази на Алън Кар вече я четох. Е, вярно, че на лаптопа, ама едва ли ще е по-голям ефекта, ако я взема на хартия . Не, че пречи да пробвам пак. ...
vanja написа: аз бих балансирала с плодове /или мед/, например на всяко кремче - по 2 черешки за украса
GODzillata написа:Вземи си я на хартия, ........би трябвало по средата на книгата да те огрее прозрението и няколко страници по-натам да те обхване неистово желание да НЕ пушиш!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта