Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:2. Свинското филе (освен ако не е филе "Елена"), е 42 гр.
GODzillata написа:Привет и добре дошла, "тайно зонуващата"!
Аз бих ти препоръчал на закуска 2 филийки, на обяд 1, а на вечеря - 0.
Весело и успешно зонуване!
Toni написа:2. Свинското филе (освен ако не е филе "Елена"), е 42 гр. Освен това не е препоръчителна честата му употреба.
Филето е "тип" колбас от контра филе. Купувам го от Лидъл, но за съжаление няма таблица с хранителна стойност за да го изчисля по етикет. Единствното което пише е - 100г филе е направено от 119г контра филе. Засега само този продукт като ям нямам чувството, че съм захапала учебника по химия !
3. Това с "нискомаленото сирене" не върши работа, щото пак е с доста мазнини. Трябва да е обезмаслено
Сиренето което ползвам е масленост 25% - каквото и да значи това. От скоро започнах да го купувам, тъй като изварата малко ми опротивя - имам чувството че изядох продукцията на една мандра Ще съм благодарна на всеки, който ми пише как си обезмаслява сиренето или какви млечни продукти ползва.
4. Цели 2 чаени чаши череши?! Това са много блокове въглехидрати. А протеините къде са, освен 1 блок сирене?
Ето тук ме настъпа по болното място ! И аз се чудех дали това което правя е редно. В Таблицата с хранителните блокове пише - Череши - 8бр. - дигам поглед нагоре и титула на колоната е чаши и аз решавам - 1 БВ череши е 8 ч.чаши, за да не са твърде много вземам 1/4 блок /2 ч.ч./ и компенсирам с 7г сирене 1/4 БП и 1 бадем /сега виждам , че това не съм го написала /. Моля, пишете така ли е ?!
Toni написа:
Късната за куска ще е 1/2 кис. мляко
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 32 госта