Петя, здравей и от мен...малко, т.е доста се двоумих дали да пиша, защото повечето хора поставят под съмнение зоната, и искат всичко да се случи с магическа пръчка за няколко дни...зоната е най-голямото вълшебно лекарство за всичко, но действа много бавно...искат се месеци постоянство, и ти гарантирам, че след 5-6 месеца ще си намалила хапчетата до минимум.
Сега на върпоса, ако си сериозна разбира се, и се надявам че всички тези съвети не ги даваме на празно, да пишем, да обясняваме на всички нови, даваме всичко от себе си и от времето ни, и в един момент просто всички тези нови гости изчеват безледно както са се появили...и си продължават да си живеят там някъде с болестите...сякаш ги е страх да се разделят с тях
, както и да е....сега на първо време си увеличи блоковете на 10....и спри да се напъваш да пиеш тази вода. Ще пиеш вода само когато ожадняваш. Напълно погрешно е да се насилваш с вода и да си товариш организма. Тялото ти има нужда да влезе и да се задържи в зоната поне 2 седмици плътно без прегрешения, и тогава сама ще започнеш да ожадняваш. Всъщност, когато усетиш, че започваш все по-често да изпитваш жажда, това ще ти е знак, че вече си в зоната. Това е от мен за сега.
Знам че ще кажеш много храна е, не мога 10 блока, ама няма тънга мънга, ще ядеш и това е
за да си здравичка и хубава, малко ще се напънеш, обаче след 5-6 месеца ще се чудиш как да намериш думи да благодариш на тази Зона
Хайде успех и слдвай съветите тук