gogo написа:Забелязвам обаче и че пише - мазнини не по малко от 0,5%, което леко почва да ме притеснява . Нямам спомен преди какво е пишело за мазнините, но едва ли е пишело точно това. Дали някой не пази стара кофичка от извара Маджаров за да сравним .
Ванче, ще можеш ли пак да я разпиташ тази техноложка какво имат предвид не по малко от 0,5 . Та това може да значи и 80%. Важно е да знаем точно колко е маслеността на изварата за да не се окаже, че ядем не протеин, а мазнина .
Гледай сега купон, ако се окаже, че ще си правите извара като мен...и ще се чудите дали да хапвате ядки към нея, или не Щото и тази на Маджаров ще вземе да се окаже с незнайни мазнини, точно като моята. Ама аз поне масло и гхи си правя от млякото, пък после извара