Ico написа: ... бла-бла-бла ...
А като не вярваш на фактите, които всички тук също са изпитали на собствения си гръб какво изобщо търсиш тук?
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Ico написа: ... бла-бла-бла ...
Ico написа: ... и пак бла-бла-бла ...
, и както си кометирал и тук.....Аз смело мога заявя, че този форум и този сайт са лично мое "производство", аз нямам нищо общо с тази Папазова (която е изплагиатствала Зоната в по-кратък вариант ). Ако Папазова е направила пари от издедните книги, ОК, здраве да е. Оня смешник "диетолог" също мами хората и им взима парите.Ico написа:...... То и забелязах в този форум, че има много поставени лица, най-вероятно на Папазова...та нз нз как може хората да вярват в подобни фантастики Иначе да - хубаво е да имаше нещо подобно...ама те мечтите са безплатни И хора като тази жена, пари печелят от проблемите на различни хора......
Ico написа: Всичко за пари прайм...не и да помагаме на хората...та тва правя тук. Искам хората да бъдат водени по пътя на доброто здраве, а не само да се печели от тях, за сметка на здравето им...
Ico написа:Явно всички дето виждат кое как е и са изчели на света книгите на тема хранене и пробвали и т.н. и знаят кое как работи в телата ни и им е ясно че тва е поредната машина за пари не са добре дошли тук...
Ico написа:...доста е подозрително защо има само положителни мнения за нещо, което дори не е открито и е няква пълна фантастика? Явно всички дето виждат кое как е и са изчели на света книгите на тема хранене и пробвали и т.н. и знаят кое как работи в телата ни и им е ясно че тва е поредната машина за пари не са добре дошли тук...ама не ме и вълнува де Живи и здрави...ако излезете от зоната може и да стане
Ico написа:..доста е подозрително защо има само положителни мнения за нещо, което дори не е открито и е няква пълна фантастика?
pipilota написа:Аааа, ама сега се зговорихме с мъжо относно коментарите на Ицето, казах му на кратко за какво става въпрос, и мъжо ме заби с друг въпрос: " Ама "нашата" Зона каква машина за пари е??? Ние какви пари можем да правим от Зоната? " Че и аз изведнъж се замислих...аз и всички вие тук...какви пари можем да правим от Зоната ?
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта